Παναγια Σουμελα : H Agnwsth Istoria Gia Thn Eikona Ths Panagias Soymela E8nos - Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, είχε μεταφερθεί από αγγέλους η ιερή εικόνα της παναγίας της aθηνιώτισσας, την οποία είχε εικονογραφήσει ο.

Παναγια Σουμελα : H Agnwsth Istoria Gia Thn Eikona Ths Panagias Soymela E8nos - Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, είχε μεταφερθεί από αγγέλους η ιερή εικόνα της παναγίας της aθηνιώτισσας, την οποία είχε εικονογραφήσει ο.. Εικόνα της παναγίας σουμελα ειναι η ίδια η ιστορία του ποντιακού ελληνισμού. Μεταφέρθηκαν στην αθήνα στο βυζαντινό μουσείο, όπου παρέμειναν έως το 1951. Στο χωριό καστανιά του όρους βερμίου ημαθίας βρίσκεται το πασίγνωστο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά που ιδρύθηκε το 1951 ως συνέχεια της ομωνύμου μονής στον πόντο, που επί 16 αιώνες αποτελούσε σύμβολο και πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού. Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του ευαγγελιστή λουκά. Παναγια σουμελα κοσμοσ παναγία σουμελά:

Ιερα μονη παναγιασ σουμελα, βέροια ημαθιασ : Μου ζητήθηκε να γράψω και τις νότες του τραγουδιού, λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ για αυτό το τραγούδι, διότι. Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, είχε μεταφερθεί από αγγέλους η ιερή εικόνα της παναγίας της aθηνιώτισσας, την οποία είχε εικονογραφήσει ο. Μητροπόλεως 15, θεσσαλονίκη, 54624, θεσσαλονικησ. Εικόνα της παναγίας σουμελα ειναι η ίδια η ιστορία του ποντιακού ελληνισμού.

Panagia Soymela To Symbolo Toy Pontiakoy Ellhnismoy Pellanews
Panagia Soymela To Symbolo Toy Pontiakoy Ellhnismoy Pellanews from www.pellanews.gr
Παναγια σουμελα η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Επικοινωνει μυστικά μέσα μου, με παρηγορεί και μου δίνει δύναμη. 125 , 591 50 καστανιά ημαθίας ( δρομολόγηση ) 42σχόλια ταξιδιωτών Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. Το μοναστηρι τησ παναγιασ σουμελα recent posts ο μητσοτάκης προτρέπει τους κρητικούς να εμβολιαστούν Στη μονή μεταφέρθηκε το 1952 η. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με. Παναγια σουμελα κοσμοσ παναγία σουμελά:

Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό μετά από πέντε χρόνια (vid)

Γύρω από την ιερά μονή παναγίας σουμελά, υπάρχει πολύ πράσινο και όμορφη θέα. Ιερό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού, ανά τον κόσμο, η μονή παναγίας σουμελά κοντά στην βέροια, είναι τόπος θρησκευτικού προσκυνήματος. Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, είχε μεταφερθεί από αγγέλους η ιερή εικόνα της παναγίας της aθηνιώτισσας, την οποία είχε εικονογραφήσει ο. Αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη. Το 386 μ.χ, οι αθηναίοι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος ίδρυσαν το μοναστήρι στο όρος mελά στον πόντο, ύστερα από αποκάλυψη της παναγίας. Στο χωριό καστανιά του όρους βερμίου ημαθίας βρίσκεται το πασίγνωστο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά που ιδρύθηκε το 1951 ως συνέχεια της ομωνύμου μονής στον πόντο, που επί 16 αιώνες αποτελούσε σύμβολο και πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού. Ιερα μονη παναγιασ σουμελα, βέροια ημαθιασ : Ο φίλων κτενίδης , που ήταν ως το θάνατό του το 1963 πρόεδρος του σωματείου «παναγια σουμελα», παρέδωσε στους τότε συνεργάτες του τον μικρό ναό, τον ξενώνα «κομνηνών μέλαθρον», πέντε κελιά, γραφεία, αποθήκες, τον ξενώνα. Η ιερα μονη τησ παναγιασ σουμελα παναγία η σουμελά άξιο θαυμασμού είναι το μεγάλο πνευματικό, εθνικό και κοινωνικό έργο της σουμελιώτισσας, ιδιαίτερα μετά την πτώση της αυτοκρατορίας της τραπεζούντας. Επικοινωνει μυστικά μέσα μου, με παρηγορεί και μου δίνει δύναμη. Το μοναστηρι τησ παναγιασ σουμελα recent posts ο μητσοτάκης προτρέπει τους κρητικούς να εμβολιαστούν Μου ζητήθηκε να γράψω και τις νότες του τραγουδιού, λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ για αυτό το τραγούδι, διότι. Στο αεροδρόμιο της κωνσταντινούπολης, στην τουρκία κρατείται ο.

Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. Παναγια σουμελα η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Μητροπόλεως 15, θεσσαλονίκη, 54624, θεσσαλονικησ. Χρήστος παπαδόπουλοςστίχοι γιάννης κοσμίδηςενορχήστρωση : Το μοναστηρι τησ παναγιασ σουμελα recent posts ο μητσοτάκης προτρέπει τους κρητικούς να εμβολιαστούν

Panagia Soymela Ti Symbainei Telika Me Bandalismoys Stis Toixografies
Panagia Soymela Ti Symbainei Telika Me Bandalismoys Stis Toixografies from www.voria.gr
Η ιερα μονη τησ παναγιασ σουμελα παναγία η σουμελά άξιο θαυμασμού είναι το μεγάλο πνευματικό, εθνικό και κοινωνικό έργο της σουμελιώτισσας, ιδιαίτερα μετά την πτώση της αυτοκρατορίας της τραπεζούντας. Στο αεροδρόμιο της κωνσταντινούπολης, στην τουρκία κρατείται ο. Εικόνα της παναγίας σουμελα ειναι η ίδια η ιστορία του ποντιακού ελληνισμού. Παναγια σουμελα η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Το 386 μ.χ, οι αθηναίοι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος ίδρυσαν το μοναστήρι στο όρος mελά στον πόντο, ύστερα από αποκάλυψη της παναγίας. Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του ευαγγελιστή λουκά. Μητροπόλεως 15, θεσσαλονίκη, 54624, θεσσαλονικησ. Αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη.

H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με.

Επικοινωνει μυστικά μέσα μου, με παρηγορεί και μου δίνει δύναμη. Γύρω από την ιερά μονή παναγίας σουμελά, υπάρχει πολύ πράσινο και όμορφη θέα. Παναγια σουμελα κοσμοσ παναγία σουμελά: Το μοναστηρι τησ παναγιασ σουμελα recent posts ο μητσοτάκης προτρέπει τους κρητικούς να εμβολιαστούν Ο φίλων κτενίδης , που ήταν ως το θάνατό του το 1963 πρόεδρος του σωματείου «παναγια σουμελα», παρέδωσε στους τότε συνεργάτες του τον μικρό ναό, τον ξενώνα «κομνηνών μέλαθρον», πέντε κελιά, γραφεία, αποθήκες, τον ξενώνα. Διαβάστε τη μοναδική ιστορία της θαυματουργής εικόνας! Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, είχε μεταφερθεί από αγγέλους η ιερή εικόνα της παναγίας της aθηνιώτισσας, την οποία είχε εικονογραφήσει ο. Μητροπόλεως 15, θεσσαλονίκη, 54624, θεσσαλονικησ. 125 , 591 50 καστανιά ημαθίας ( δρομολόγηση ) 42σχόλια ταξιδιωτών Το 386 μ.χ, οι αθηναίοι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος ίδρυσαν το μοναστήρι στο όρος mελά στον πόντο, ύστερα από αποκάλυψη της παναγίας. Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. Στο αεροδρόμιο της κωνσταντινούπολης, στην τουρκία κρατείται ο. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16.

Γύρω από την ιερά μονή παναγίας σουμελά, υπάρχει πολύ πράσινο και όμορφη θέα. Ιερό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού, ανά τον κόσμο, η μονή παναγίας σουμελά κοντά στην βέροια, είναι τόπος θρησκευτικού προσκυνήματος. Χρήστος παπαδόπουλοςστίχοι γιάννης κοσμίδηςενορχήστρωση : Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16. Μεταφέρθηκαν στην αθήνα στο βυζαντινό μουσείο, όπου παρέμειναν έως το 1951.

To Mystiko Parekklhsi Sthn Panagia Soymela Toy Pontoy 8a Perimenei Toys Episkeptes Photos
To Mystiko Parekklhsi Sthn Panagia Soymela Toy Pontoy 8a Perimenei Toys Episkeptes Photos from www.pontosnews.gr
Στη μονή μεταφέρθηκε το 1952 η. Επικοινωνει μυστικά μέσα μου, με παρηγορεί και μου δίνει δύναμη. Η ιερα μονη τησ παναγιασ σουμελα παναγία η σουμελά άξιο θαυμασμού είναι το μεγάλο πνευματικό, εθνικό και κοινωνικό έργο της σουμελιώτισσας, ιδιαίτερα μετά την πτώση της αυτοκρατορίας της τραπεζούντας. Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό μετά από πέντε χρόνια (vid) Παναγια σουμελα η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Ιερα μονη παναγιασ σουμελα, βέροια ημαθιασ : Ιερό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού, ανά τον κόσμο, η μονή παναγίας σουμελά κοντά στην βέροια, είναι τόπος θρησκευτικού προσκυνήματος. Μου ζητήθηκε να γράψω και τις νότες του τραγουδιού, λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ για αυτό το τραγούδι, διότι.

Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16.

Στο χωριό καστανιά του όρους βερμίου ημαθίας βρίσκεται το πασίγνωστο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά που ιδρύθηκε το 1951 ως συνέχεια της ομωνύμου μονής στον πόντο, που επί 16 αιώνες αποτελούσε σύμβολο και πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού. Η ιστορική μονή του πόντου εορτάζει Ο φίλων κτενίδης , που ήταν ως το θάνατό του το 1963 πρόεδρος του σωματείου «παναγια σουμελα», παρέδωσε στους τότε συνεργάτες του τον μικρό ναό, τον ξενώνα «κομνηνών μέλαθρον», πέντε κελιά, γραφεία, αποθήκες, τον ξενώνα. Διαβάστε τη μοναδική ιστορία της θαυματουργής εικόνας! Να θυμίσουμε πως στην ομιλία του στα εγκαίνια της παναγίας σουμελά όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα στήριξης της μονής, ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν, σύμφωνα με την dailysabah, είπε ότι φέτος οι ορθόδοξοι. Μεταφέρθηκαν στην αθήνα στο βυζαντινό μουσείο, όπου παρέμειναν έως το 1951. Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16. Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του ευαγγελιστή λουκά. Εικόνα της παναγίας σουμελα ειναι η ίδια η ιστορία του ποντιακού ελληνισμού. Ιερα μονη παναγιασ σουμελα, βέροια ημαθιασ : Παναγια σουμελα η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Παναγια σουμελα κοσμοσ παναγία σουμελά:

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama